Wilt u vis leren fileren en bereiden? Vis bakken, zoals bij de visboer? Zelf uw zoute haring kunnen snijden? Tegelijkertijd een gezelig avondje uit met een zeer "vissige" sfeer?

Op een uniek locatie vlakbij de visafslag van IJmuiden verzorgt Visling, op zaterdagavonden, gezellige en leerzame workshops. Deze locatie is overdag in gebruik als groothandel, fileerderij en vismarkt. Elke workshop start om 19:30 uur met koffie, thee en iets lekkers.

Visling kiest er bewust voor om de groepen deelnemers klein te houden. Op deze wijze kunnen we u veel persoonlijke aandacht schenken.

Na een duidelijke instructie gaat u zelf aan de slag met dagverse vis aan de fileertafel. Halverwege de avond gaan we vis bakken tijdens de pauze met een drankje erbij.

Natuurlijk krijgt u veel uitleg over de vis, kwaliteitskenmerken en ook de manier van vangen door zowel beroeps-, als sportvissers.

Daar kunt u mee thuis komen: Na afloop krijgt u uw eigen gefileerde vis vacuĆ¼m en in porties mee naar huis.

De workshops zijn, zowel persoonlijk als met een kleine groep, eenvoudig hier te reserveren op vooraf geplande datums. U wilt met een groep, vereniging, of bedrijf reserveren? Neem dan hier contact met ons op via ons contactformulier.

Uw gastheer en visgek John Willems verzorgt de leerzame avonden. John's brede ervaring, als ondernemer en docent in de vissector, auteur van de rubriek "Panvisser" in Zeehengelsport en als gepassioneerd hengelsporter staat garant voor een succesvolle en gezellige avond.

Grappig woord Visling? Benieuwd wat het betekent? John vertelt het u graag aan het begin van de workshop.

Tot ziens,

Team Visling