FILEER EN KOOKCLINICS.

Onder begeleiding van Chef Edwin (Uit de Kunst Koken) en Master fileerder John Willems van (Visling) leer je alles over het fileren van vis en bereid je samen prachtige visgerechten.

We gaan tijdens deze masterclass diverse gangen bereiden met uitsluitend vis. We werken met spartelverse vis rechtstreeks van de visafslag van IJmuiden, afkomstig van de welbekende Nico Waasdorp.

Na de uitleg van John leer je zelf vis fileren, en deze vers gevangen vis verwerken we in de heerlijke gerechten die we samen zullen bereiden. Het is een unieke ervaring om de volle en echte smaak van de zee te beleven en zelf aan de slag te gaan met verse ingrediënten. Een avondvullend programma en een echte culinaire ontdekkingstocht!

Bij elke gang serveren we een bijpassende wijn, waardoor je een complete culinaire beleving kunt ervaren.

Fileer- en kookclinic in het kort

Ga de uitdaging aan, leer vis fileren en verras jezelf in de keuken!

  • Onder leiding van een Chef en Master Fileerder
  • Duidelijk uitgewerkte recepten (ook om thuis te bereiden)
  • Verse vis rechtstreeks va de visafslag
  • In een professionele keuken vier gangen bereiden
  • Dineren in het sfeervolle restaurant “De oude keuken”
  • Bijpassende wijnen van hoog niveau
  • Van 18:00 uur tot 23:00 uur.

Avondje uit met vrienden, of collega’s reserveren

Een perfecte manier om samen met vrienden of collega’s een onvergetelijke avond te beleven: u kunt deze fileer- en kookclinic boeken als uitje voor uw vriendengroep, of voor uw bedrijf (max.15 personen).

Dit is een geweldige kans voor een unieke culinaire ervaring! Neem contact met ons op via het contactformulier   om een geschikte datum af te spreken en dan zorgen wij voor een onvergetelijke avond.

Alle fileer- en kookclinics worden gegeven van 18:00 uur tot 23:00 uur.

Locatie: Restaurant "De Oude Keuken", Oude Parklaan 117, 1901 ZZ Castricum.