Op een uniek locatie vlakbij de visafslag van IJmuiden verzorgt Visling, op zaterdagavonden, gezellige en leerzame workshops. Deze locatie is overdag in gebruik als groothandel, fileerderij en vismarkt. Elke workshop start om 19:30 uur met koffie, thee en iets lekkers.

U wordt begeleidt en verzorgt door het ervaren en enthousiaste team Visling o.l.v. gastheer en visgek John Willems. John's brede ervaring, als ondernemer en docent in de vissector, auteur van de rubriek "Panvisser" in Zeehengelsport en als gepassioneerd hengelsporter staat garant voor een succesvolle en gezellige avond.

WORKSHOPS ZEEVIS FILEREN EN BAKKEN

Natuurlijk krijgt u veel uitleg over de vis, kwaliteitskenmerken en ook de manier van vangen door zowel beroeps-, als sportvissers. Na afloop krijgt u uw eigen gefileerde vis vacuüm en in porties mee naar huis.

Visling kiest er bewust voor om de groepen deelnemers klein te houden. Op deze wijze kunnen we u veel persoonlijke aandacht schenken. Na een duidelijke instructie gaat u zelf aan de slag met dagverse vis aan de fileertafel. Halverwege de avond gaan we vis bakken, tijdens de pauze, met een drankje erbij.

De workshops zijn, zowel persoonlijk als met een kleine groep, eenvoudig te reserveren op vooraf geplande datums. U wilt met een groep, vereniging, of bedrijf reserveren? Neem dan hier contact met ons op via ons contactformulier.

Alle workshops worden gegeven van 19.30 tot 22.30 uur.
Locatie: Netto Vismarkt, Halkade 62, 1976 DC IJmuiden.